Diensten

Onderhoud

Als uw auto goed onderhouden is, is de kans op pech namelijk aanzienlijk kleiner. Maak daarom een afspraak bij Bosch Car Service van der Weide.

Reparatie

Bij Bosch Car Service van der Weide bent u aan het goede adres voor een snelle reparatie, want geen defect of storing is ons onbekend.

Remmenservice

Remmen, misschien wel het meest belangrijke onderdeel van uw auto. Klik hieronder voor extra informatie over de remmenservice.

Distributieriem

Een distributieriem vervangen is erg belangrijk. Vervang ook de distributierollen en distributiespanners. Ook de waterpomp indien nodig.

Roetfilter verwijderen

Uw roetfilter problemen permanent oplossen? Door een softwarematige aanpassing te leveren kunnen wij het roetfilter permanent voor u verwijderen.

Chiptuning

Chiptuning door Autobedrijf S van der Weide. Maatwerk modificaties met levenslange garantie!

Kleppenreiniging

Sinds kort bent u bij Bosch Car Service van der Weide ook welkom voor het reinigen van de in- en uitlaat kleppen. Klik hieronder voor meer informatie.

Pechhulp

Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp.

Verlengde Garantie

Verlenging van uw autogarantie met onze Garantie.

Bosch Car Service Autoverzekering

Omdat schade aan uw auto al vervelend genoeg is, is het prettig als uw autoverzekering al het regelwerk uit handen neemt. Dat regelen wij voor u!

Lease

Rijdt u in een lease auto? Ook dan bent u van harte welkom bij Bosch Car Service van der Weide in Sleen. Klik hier voor meer informatie.

Prijsbeleid

Ná het uitlezen maar vóórdat we beginnen met sleutelen weet u wat de kosten zijn. Zo weet u toch heel snel waar u aan toe bent.

Bosch accu

Bosch accu's zijn batterijen van topkwaliteit. Goed en duurzaam met 2 jaar garantie.

Bosch Car Service Financiering

Bij Bosch Car Service sluit u een financiering af die past bij u en bij uw auto. Zo regelt u alles voor uw auto op één adres, gemakkelijk en correct.

Airco stinkt

Mijn airco stinkt, De oplossing is simpel.Inspuiten, inweken en doorblazen. 29.50 euro

Occasion Plus

Altijd een betrouwbare auto met onze Occasion Plus.

mijnBoschCarService

Alles voor uw auto regelt u op uw persoonlijke omgeving mijnBoschCarService, waar en wanneer het u uitkomt.

Erkend duurzaam

Bosch Car Service van der Heide is erkend duurzaam, klik hieronder voor extra informatie.