Bosch Car Service van der Weide

Uw autobedrijf in Sleen

 

Bij Autobedijf S van der Weide, een Autobedrijf in Sleen nabij Emmen, bent u aan het goede adres voor gedegen onderhoud van uw auto en het laten uitvoeren van een apk, tuning, distributieriem vervangen, roetflter verwijderen, roetfilter reinigen en eigenlijk alle voorkomende autogerelateerde zaken. Wij hebben ervaren 1e autotechnici aan het werk welke ook vervelende storingen voor u kunnen oplossen. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste uitleestechnieken van Bosch, draadloos snel en vakkundig.

 

Bij een grote onderhoudsbeurt informeren wij u desgewenst over de kosten vooraf. Wij hebben voor u vervangend vervoer zodat u niet zonder een reismogelijkheid zit. Bosch Car Service van der Weide is lid van BOVAG, is erkend door de RDW en behoort tot het netwerk van Bosch Car Service. Dankzij dit lidmaatschap kunnen wij onze service steeds verder uitbreiden.

 

Wat weinig mensen weten is dat in iedere auto Bosch onderdelen zitten. Bosch is ‘s werelds grootste toeleverancier in de automobielsector.

 

“Ik durf te beweren dat Bosch van alle auto’s het meeste weet” vertelt Siebren. Moderne technieken zoals adaptieve cruise control, (plug in) hybride-systemen en injectiesystemen worden veeal door Bosch ontwikkeld in opdracht van de autofabrikanten. Als Bosch Car Service heeft het bedrijf middels trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer toegang tot de kennis en ervaring van Bosch. Wie kan onze kennis beter up-to-date houden dan degene die het heeft ontwikkeld?

 

Kortom: Uw auto is in vertrouwde handen bij Bosch Car Service van der Weide, APK, groot of klein onderhoud, alle reparaties, diagnose, airco-onderhoud, banden. “Wij doen alles voor uw auto” en dat tegen een scherpe prijs!

 

 

 

 

 

 

Occasions

Op zoek naar een auto? Bekijk al onze occasions!

Klanten vertellen

 

 

Onze diensten

U kunt voor veel verschillende diensten bij ons terecht. Van APK en onderhoud tot aircoservice en het vervangen van een distributieriem.

> Meer over onze diensten

Roadvip

Bent u op zoek naar een camper of camperbus? Hier vindt u een ruim aanbod zowel te huur als te koop. Klik op onderstaande link om naar de website te gaan.

 

> Naar de website